Monday, December 19, 2016

bila bestfriend cakap "wey, insyaALLAH akhir bulan Januari ni aku jadi suami orang".
rasa dia mcm nak menangis pun ada.
bukan nak menangis, dah menangis pun.
kawan yang selama ni share rahsia, masalah sama2.
akhirnya dah nak kawin.
finally, aku cakap.
sbb ape?
mcm2 kot halangan yg diorang lalui, akhirnya sampai gak ke jinjang pelamin. 

Sunday, December 11, 2016

kadang-kadang before kita nak tinggalkan comment kat post someone, cuba letak diri kita pada tempat orang tu.
jangan pakai sesedap rasa, tak pikir perasaan orang lain.
bergurau ada limit okay.