Friday, October 7, 2016

Just One Smile Is Very Alluring

                    
                  
Tengah stress sekarang ni sebab tak dapat nak download balance 8 episode lagi.
Sebab server website dia tengah tak okay.
Maka terjadilah entry ni. 1st entry setelah sekian lama.

Meroyan tak sudah tengok drama ni. Sweet sangat bagi orang single macam aku. Hahaha
Pelakon handsome dan lawa. Siapa minat tengok drama (tapi ni bukan drama korea), bolehlah try usha2 drama ni.
Tajuk dia? Sama macam tajuk entry ni, Just One Smile Is Very Alluring / Love O2O. 
Selamat menonton!



0 comments:

Post a Comment